Suche

Value Added Logistics: totaalconcept op het gebied van warehousing

Zoekt u een allround oplossing voor uw warehouse-activiteiten? De Nederlandse Transport Maatschappij slaat uw bulkgoederen professioneel en vakkundig op in ons warehouse in Hardenberg, Overijssel. Alle goederen worden met de grootste zorgvuldigheid gelost, opgeslagen, verladen en afgeleverd. Kortom: wij bieden een totaalconcept op het gebied van warehousing, inclusief eventuele handling van de goederen. Ook bieden wij u de garantie van een just in time delivery. Komt uw opdracht op dag A voor 12.00 uur bij ons binnen, dan garanderen wij dat wij dag B leveren.

Van warehousing tot handling

Onze terminal in Coevorden is rechtstreeks verbonden met de terminals in de haven van Rotterdam. Zo worden containers snel en veilig naar het oosten van het land vervoerd, waarna wij ze in ons warehouse lossen. Vanzelfsprekend ziet u het voordeel van onze eigen warehouse ook in de prijs en performance terug. Grootverpakkingen (bigbags) en kleine 25-kilo-zakken kunnen wij in onze silo-auto’s meteen voor u verladen. En indien gewenst kunnen wij uw goederen vanuit ons warehouse met onze huifauto’s naar de eindbestemming brengen.

Informatie over warehousing

Wij zijn 24 uur per dag voor u beschikbaar, zodat er nooit een vertraging in uw levering ontstaat. Wilt u meer weten over onze mogelijkheden op het gebied van warehousing? Neem dan gerust contact met ons op door te bellen naar telefoonnummer +31 88 0555 800.

Klik hier voor meer informatie of een offerte aanvraag Warehousing.

Of belt u met:
Henk Batterink, Algemeen Directeur    
Tel: +31 88 0555 800